Figyelem! Az oldal teljeskörű használatához, engedélyezze böngészőjében a Javascript használatát!

Környezetvédelmi- és Vízjogi Engedélyeztetés

Cégünk komoly szakmai múlt és kialakult komplex látásmód révén megbízható segítséget nyújt Ügyfeleinknek a szükséges környezetvédelmi és vízjogi engedélykérelmi tervdokumentációk összeállításában, hatósági ügyintézésében, valamint ehhez kapcsolódóan teljes körű tanácsadásban.

Partnereink rendelkezésére állunk a tervezés kezdetétől az engedélyezési eljárás lezárultáig, azt követően az üzemeltetés, az engedélyezett tevékenység gyakorlása során is.

Komplett dokumentációk elkészítése

  • Létesítési-,
  • Üzemeltetési-,
  • Fennmaradási engedélyezési dokumentációk előkészítése/elkészítése, a hatósági jóváhagyás teljes körű ügyintézése
szolgaltatasok-img-01
.

Környezetvédelmi Hulladékgazdálkodási, vízjogi (tavak, kutak, víziközmű, szennyvíztisztítás) eljárások előkészítése, teljes körű ügyintézése

Vállaljuk az engedélyeztetési dokumentációk teljes körűen koordinált előkészítését és elkészítését, az illetékes hatóságok előtt történő eljárással, mely a projekt kezdésben és lefolytatásban jelentős idő és ezáltal költség megtakarítást jelenthet az Ügyfélnek.

Az engedélyeztetési eljárásban való részvételünk biztosítja az ügyintézés gördülékenységét valamint a projektkezdés és egyéb határidők betartását, levéve partnereink válláról az utánajárás és a nem tervezett járulékos teendők beékelődésének kockázati terhét.

Szakszerű projektindításhoz szükséges engedélyezési eljárások, korlátozó körülmények feltárása

A hatósági eljárás kedvezőtlen gazdasági következményei megelőzése érdekében vállaljuk:

  • korlátozó körülmények felmérését,
  • szakmai előkészítést,
  • kapcsolódó előírások és szabályozások komplex ismeretét,
  • határidők, és előírások nyomonkövetését,
  • hatáskörök és illetékességek teljeskörű feltárását.

Különböző (több hatóságot érintő) eljárások koordinálása, ügyintézése

Az összetettebb projektek több hatáskörrel rendelkező hatóság előtti eljárás megindítását igénylik, melyeket sokrétű és sok esetben egymástól teljesen eltérő jogi háttér szabályoz. Segítünk ezen eljárások összekapcsolásában, koordinálásában és átlátásában.

 

Vissza