Figyelem! Az oldal teljeskörű használatához, engedélyezze böngészőjében a Javascript használatát!

Rólunk

Az Aqualex Kft. a több, mint másfél évtizedes Környezetvédelmi és Vízügyi Hatósági gyakorlat révén szerzett tudásra és tapasztalatra építkezve megbízható segítséget és szakmai hátteret nyújt Ügyfelei számára a környezetvédelmi, hulladékgazdálkodási és vízjogi engedélykérelmi tervdokumentációk összeállításában, hatósági ügyintézésében, valamint ehhez kapcsolódóan teljes körű tanácsadásban, mindezt egyedileg igazítva az adott  körülményekhez és technológiához.

Partnereink rendelkezésére állunk a tervezés kezdetétől az engedélyezési eljárás lezárultáig, és azt követően az üzemeltetés, az engedélyezett tevékenység gyakorlása során is.

Tevékenységünk alapja a jogszabályi háttér komplex és pontos ismerete.  A sikeres munka érdekében folyamatosan nyomon követjük a vonatkozó szabályozás változásait.

Az érintett ágazatokban - környezetvédelem, vízgazdálkodás, hulladékgazdálkodás, természetvédelem- végzett széles spektrumú munka során szerzett tudásunkat megosztjuk. Hozzájutunk, és felismerjük a helyes gyakorlatot, azokat alkalmazzuk.

Olyan, egységesített infrastruktúrát tartunk fenn, amely integráltan képes kiszolgálni a hatósági és vevői igényeket.

A hasonló, azonos feladatok adta szinergiák folyamatos felhasználására törekszünk.